L’ANC demana carrers buits per diumenge

Xavier Ponsdomènech durant l'entrevista a l'InfoMigdia Especial 1-O

L’ANC fa una crida a la calma després de les mobilitzacions dels darrers dies a Calella i Pineda. L’entitat independentista a més convida a tothom a a buidar els carrers de Barcelona aquest diumenge com a rebuig a una manifestació espanyolista que tindrà lloc al migdia a la plaça Urquinaona.

Des d’aquesta entitat, creuen que aquesta manifestació és legítima però denuncien el fet que en aquestes concentracions es tolera la presència de grups violents d’ultradreta, que segons afirmen, no representen gens els partidaris del No.
Xavier Ponsdomenech, portaveu de Calella per la Independència, fa una crida a la calma en general.
«Hem passat uns dies que han estat molt violents, com ja sabeu, per part de la policia de l’Estat espanyol, uns temps molt difícil en quant a emocions i en quant a repressió. El que necessitaven ara després dels episodis de Calella i de Pineda, és fer una crida a la tranquil·litat en els nostres ciutadans calellencs i calellenques. A nivell nacional s’ ha fet una crida a la gent que viu a Barcelona a romandre a casa seva o bé a anar de cap de setmana per evidenciar la gent que hi haurà en aquesta manifestació»

Pel que fa a l’ ambit local, Ponsdomenech diu que ara és important mantenir la calma després d’aquests dies de mobilitzacions a Calella i Pineda. A més, afirma que és normal sentir incertesa perquè la informació que ens arriba per alguns mitjans està molt manipulada.

«Aquestes manipulacions que hem vist també per part de les entrevistes que hem vist que han fet a l’alcaldessa Montserrat Candini. Això des de l’ Estat espanyol és el que es busca, generar aquesta por, generar aquesta incertesa, generar ara aquestes dies la incertesa dels bancs. Quan el que estan fent els bancs és canviar la raó social, no canvien les oficines, no canvien els seus llocs de treball, canvien només la raó social. Se n’aprofiten els mitjans per fer aquestes malinterpretacions de les notícies»

La manifestació de diumenge a favor de la Unitat amb Espanya està organitzada per Societat Civil Catalana. La convocatòria és a les 12 a la plaça Urquinaona sota el lema «Prou, recuperem el seny».

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Jordi Turull ha dit:

    Pues muchos Calellenses iremos a Barcelona a defender nuestras libertades, nuestro estado de derecho y nuestra Constitución. E iremos sin subvenciones de la Gencat, sin los autocares de la ANC e Omnium (hipersubvencionadas entidades a cuenta de nuestros impuestos), sin el apoyo de TV3 que también pagamos nosotros, sin que salga en la prensa subvencionada, y sin que los Mossos nos ayuden a cortar carreteras ni llevar urnas a escondidas en el referendum de Juan Palomo, y encima con una contramanifestación de ¿antifascistas? ¿quienes son los fascistas de verdad? etc.. Dicho todo esto, con bastante mérito y preparado en dos días, no como la “huelga” del martes que estaba preparada hace meses. I no escric en català ja que no vull.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *