Diumenge comença la celebració dels 50 anys de Foto-Film Calella

ACTA_INAUGURAL_50anys_Foto-Film Calella

Faran un acte especial d’aniversari cada mes i ara al gener organitzen una sortida a les Torretes, coincidint amb la festa de Sant Joan Bosco, patró de la fotografia.

ACTA_INAUGURAL_50anys_Foto-Film CalellaFoto-Film Calella porta mig segle creant imatges, ja siguin fotografies o vídeos. I aquesta efemèride la celebraran tal com es mereix l’ocasió. Els actes festius comencen aquest diumenge amb una excursió a peu des de la Plaça del Mercat fins a les Torretes, on hi haurà una exposició efímera de fotografies i un marc gegant per fer fotos a la ciutat des d’un punt de vista únic. Abans, però, el primer que faran serà un bon esmorzar. N’ha parlat Quim Botey, de Foto-Film: “El Grup Pa, Vi i Moltó ens muntaran un esmorzar popular per tothom que vingui. Llavors muntarem una exposició fotogràfica allà a les Torretes, provisional, només per aquell matí que estarem allà. Cadascú de nosaltres portarà fotografies antigues i les penjarem per allà. Això serà una part. I llavors una mica més oficial és que muntarem un marc, d’unes dimensions (de 0’5m x1m) perquè la gent pugui fer fotografies amb el mòbil a través d’aquest marc. Podràs fotografiar les Torretes o una vista de Calella, però a través d’un marc de ferro que estarà allà instal·lat“.

La sortida és oberta a tothom, però cal avisar prèviament per tenir en compte una xifra aproximada d’assistents, en vistes a planificar l’esmorzar. També es demana a qui hi vagi que porti alguna fotografia feta seva, que amb totes elles muntaran l’exposició. Ara per ara ja hi ha apuntades una cinquantena de persones.

I a partit d’aquí cada mes es farà una activitat. Al febrer hi haurà xerrades, però Quim Botey avança altres propostes. “Al mes de febrer farem una xerrada de fotografia i una de vídeo, i cada mes hi haurà diferents actes, com un sopar popular que volem muntar al Far, i el Festimatge també estarà molt vinculat a aquest esdeveniment de l’entitat, i l’exposició principal que es farà a l’Ajuntament serà una selecció de tots els treballs que ha fet Foto-Film, ja sigui de cinema o fotografia, que serà molt interessant”.

L’activitat de febrer es farà dimecres dia 17 i inclourà un taller fotogràfic a càrrec de Frederic Garrido a la seu de l’entitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *