Diumenge es disputa la II Milla Urbana de Calella

Primera Milla Urbana a Calella
Primera Milla Urbana a Calella

L’organitza el Club Prorunners Calella. És una prova gratuïta i pensada amb un caràcter festiu, cosa que la fa molt popular i atractiva.

La sortida i arribada serà a la Plaça de l’Església. La primera sortida serà a les 9:45 del matí. Es fan quatre curses, i l’últim grup sortirà a les 10:25. Els atletes marxaran per Jovara, pujaran per Sant Josep fins a Bruguera i ja enfilaran cap al punt d’inici. Faran dues voltes.

Javi Cortés, de Prorunners, ha explicat al programa La Banqueta de Ràdio Calella Televisió, que el recorregut és molt atractiu, amb carrers molt transitats per gent, que resguarden bé del vent, i on segur que hi haurà molta gent animant a les voreres o als balcons.

Hi pot participar tot tipus d’atletes, que es dividiran en diferents categories, des e nens petits fins a veterans. Les ha explicat Javi Cortés: “És una barreja de gent ja experimentada en diverses curses amb gent que s’anima a córrer per primer cop, ja que la distància d’una milla és idònia per això.  Hi ha diverses categories segons l’any de naixement. Una de l’any 1996 al 2000. Una altra del 2001 al 2004. Una altra del 2005 i posteriors i la dels que siguin nascuts abans de l’any 1996“.

Les inscripcions es poden fer trucant al Club Prorunners, al 93 766 58 15, enviant un mail a calella@prorunners.es, o anant a la seva botiga. Tot i que també es podran fer inscripcions el mateix dia abans de la prova, l’organització demana que es faci de forma anticipada.

Es preveu la participació d’unes 200 persones prenent part a la milla urbana de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *