Arriba el curs Blendercat de Video-Mapping 2

Aquest cap de setmana l’entitat Blendercat organitza els desens tallers de programa Blender. És la segona part del taller que ja es va impartir per Setmana Santa, dedicat al Video-Mapping.

Per segon any consecutiu l’Associació Blendercat ha estat seleccionada als Festivals de Girona de Video-Mapping. Aquesta expertesa en la qüestió els ha impulsat a dedicar un nou taller a aquesta variant artística del món audiovisual, i ara fan tallers per aprofundir en els espectacles de llum i so projectats damunt les façanes.

Un dels organitzadors dels tallers de Blender és Marçal Mora. Ha dit que hi haurà gent nova apuntada al taller, que no va fer el de Setmana Santa, i ha recordat que és necessari un cert nivell de coneixement de la tècnica i el programa. “La primera vegada vam explicar com digitalitzar una façana, com col·locar el projector i com prendre les mides correctes per tenir. Virtualment, una façana de carrer. El que farem ara és explicar com podem il·luminar i omplir de contingut aquella plantilla que hem extret del projector. És una segona part més avançada i els requisits dels assistents alumnes han de ser una mica superiors. No comencem de zero, és una part molt més avançada i amb contingut propi del que és el Video-Mapping en si“, ha dit Mora.

El curs es fa tant dissabte com diumenge, i matí i tarda. A les franges matinals s’hi concentraran les explicacions teòriques, i les tardes es deixaran per a l’apartat pràctic i per posar en comú allò après durant el matí.

Com ja ha passat altres vegades, les classes les faran els membres de la mateixa entitat perquè no han tingut prou recursos econòmics per contractar professors externs. Mora: “Perquè els pressupostos de l’Ajuntament han estat, diguéssim, minsos, ho fem tot nosaltres. Amb l’experiència que hem adquirit amb el Festival ens creiem prou capaços de poder, almenys, ensenyar el nostre treball i la manera com està fet“.

El curs es fa a la planta baixa de l’Ajuntament Vell de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *