Diumenge es fa a Calella la Kami-CEI

Kami-CEI 2015 a Montonès
Kami-CEI 2015 a Montonès

És la novena caminada popular que organitza el Club Excursionista Independent de Catalunya, el CEI.

Cada any es fa a un poble diferent on hi visqui algun dels seus socis. Aquest any es fa a Calella i és una caminada oberta a tothom, amb un recorregut de 20 km i 1460m de desnivell acumulat, que surt i arriba al Passeig Manel Puigvert.

La Kami-CEI d’aquest any tindrà el mateix objectiu que en les darreres vuit edicions; que els caminants s’ho passin bé i hi participin persones no federades i amants de la muntanya. N’ha parlat Juan Paredes, president del CEI. “Cada any fem l’activitat a un poble on hi ha socis nostres, perquè som un club virtual i aquset any ha tocat Calella perquè hi han molts socis d’aquí i ens han ajudat bastant a fer-la aquí. l’any passat la vam fer a Montornès, fa dos anys al Pla de santa maria, i fa tres anys a Vilajuïga. I aquesta és la nostra política“.

La caminada surt del Passeig i va a buscar la part de Garbí, per pujar la Riera, anar pel Camí dels Escoltes, per passar cap als Tres Termes, i baixaran passant pel Far -que estarà obert pels marxaires- i tornaran al punt d’inici.

Per apuntar-s’hi hi ha temps només fins aquesta nit, i ara és més car que fa uns dies. Cal pagar 17 euros els no socis federats, i 20 euros els no socis no fedetats. Es sortejarà un cap de setmana a un hotel d’Andorra entre els caminadors.

Durant el recorregut hi haurà tres avituallaments, un dels quals amb xocolata desfeta. En arribar hi haurà una botifarrada i regals per als participants.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Juan Paredes, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat