Dones al capdavant de les residències geriàtriques de Calella llegiran el manifest del 8M

Responsables de les quatre residències geriàtriques de Calella s’encarregaran de llegir el manifest institucional del 8M en l’acte que tindrà lloc aquest diumenge al Passeig Manuel Puigvert. Són Marta Lodo, directora de Fàtima; Tate Colilles, de la MariSol; Georgina Torell, de La Maresma; i Virginia Albin, de Lantusi. Serà just abans de donar el tret de sortida a la novena edició de la Marxa per la Dona Treballadora que es farà al Passeig Manuel Puigvert.

El manifest unitari del 8M, elaborat per les dues grans entitats municipalistes del país, apel·la al compromís dels governs per lluitar pels drets, la igualtat d’oportunitats, l’equitat i la justícia.

El text es llegirà en veu alta aquest diumenge 13 de març abans de donar el tret de sortida a la marxa que organitza l’Associació per la Promoció de la Dona Treballadora amb el suport de Calella-Marxa, Oncolliga, l’Associació Dones de Calella i l’Ajuntament. Les inscripcions s’han de fer a la seva seu del carrer Església número 173. El preu és de 6 euros, que inclou la participació a la marxa, esmorzar i un obsequi.

Aquest vespre, com cada any, el Far i l’Ajuntament de Calella s’il·luminaran de color lila.

Programació especial 8M a la biblioteca

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, la biblioteca de Can Salvador de la Plaça ha organitzat dues activitats per reflexionar i reivindicar els drets de les dones.

Demà dimecres 9 de març es farà una hora del conte temàtic, a càrrec de Sandra Rossi. El títol escollit és I això qui ho ha dit? sobre els estereotips de gènere que prevalen, fins i tot, en els jocs infantils. Començarà a les sis de la tarda.

L’endemà dijous 10 de març, amb places limitades, es podrà participar en un taller sobre la menopausa i el climateri adreçat a dones de més de quaranta anys. Anirà a càrrec de la terapeuta psicocorporal, Marta Picó, a partir de les sis de la tarda. Les inscripcions es poden clicant aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *