Especial 8M a La Ciutat

IMG_4225

Ràdio Calella TV farà programació especial demà coincidint amb el Dia Internacional de la Dona treballadora. Una programació que vol incidir en la igualtat i la visualització d’un col·lectiu molts cops invisibilitzat. La Ciutat canvi l’estudi pel carrer i serà de 10 a 12 h a la plaça de l’Església amb un programa monogràfic per escoltar totes les veus de diferents dones i entitats que treballen perquè se’ls reconeguin unes condicions dignes, justes i igualitàries.

El programa arrencarà com cada dia a les 10 h entrevistant a la regidora d’Igualtat i Drets Civils, Cindy Rando, per conversar sobre la Calella feminista que es vol i les polítiques de gènere que duu a terme el consistori. També parlarem amb les entitats i associacions que seran al carrer fent accions reivindicatives, com la Comunitat Feminista i Feminisme Radical Alt Maresme. I acabarem la primera hora de La Ciutat entrevistant també a l’Associació de Dones de Calella.

A partir de les 11 farem tertúlia, només de dones avui, amb Belén de Lozar, Teresa Soler, Montserrat Casaus, Laura Cortada i Maribel Turon.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *