Dones de Calella fa avui un taller sobre menopausa

És una de les propostes que fa l’entitat per commemorar el 8 de març, però n’hi ha d’altres, com per exemple, posar tota la seva oferta de tallers a l’abast de tothom durant tot el mes.

Aquest mes de març els tallers que tot l’any programa l’entitat Dones de Calella són gratuïts. Són tallers de ioga, gimnàstica, tai-xí, puntes de coixí i arts plàstiques. Qualsevol dona de la ciutat hi pot anar i fer aquests tallers gratuïtament aquest mes de març, i és una proposta més de les activitats que ofereix l’entitat entorn del dia 8 de març.

Però n’hi ha més, com per exemple un taller específic sobre menopausa que es fa aquesta tarda a dos quarts de quatre. D’aquest taller en parlava ahir a l’Info Vespre la presidenta de Dones de Calella, Ester Tomàs: “S’hauria d’aprofitar perquè és un taller sobre la menopausa, i moltes dones ens pregunten bastant, que estan una mica preocupades. Ho porta la mestra de tai-xí, dues mestres més especialitzades en el tema, en nutrició. Hi ha una part teòrica i una part pràctica. És un parell d’hores. Té un cost de 10€, però l’associació també col·labora en la part econòmica que falta“.

I el dia 21, a la sala d’actes de l’Ajuntament Vell, organitzen una xerrada sobre mites i tabús de la menopausa, a càrrec de la doctora Susanna Curós, del CAP de Calella.

A banda d’aquestes dues qüestions relacionades amb la menopausa, Dones de Calella col·labora amb la cinquena Marxa de Dona Treballadora.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *