Dones de Calella fa avui un taller sobre menopausa

És una de les propostes que fa l’entitat per commemorar el 8 de març, però n’hi ha d’altres, com per exemple, posar tota la seva oferta de tallers a l’abast de tothom durant tot el mes.

Aquest mes de març els tallers que tot l’any programa l’entitat Dones de Calella són gratuïts. Són tallers de ioga, gimnàstica, tai-xí, puntes de coixí i arts plàstiques. Qualsevol dona de la ciutat hi pot anar i fer aquests tallers gratuïtament aquest mes de març, i és una proposta més de les activitats que ofereix l’entitat entorn del dia 8 de març.

Però n’hi ha més, com per exemple un taller específic sobre menopausa que es fa aquesta tarda a dos quarts de quatre. D’aquest taller en parlava ahir a l’Info Vespre la presidenta de Dones de Calella, Ester Tomàs: “S’hauria d’aprofitar perquè és un taller sobre la menopausa, i moltes dones ens pregunten bastant, que estan una mica preocupades. Ho porta la mestra de tai-xí, dues mestres més especialitzades en el tema, en nutrició. Hi ha una part teòrica i una part pràctica. És un parell d’hores. Té un cost de 10€, però l’associació també col·labora en la part econòmica que falta“.

I el dia 21, a la sala d’actes de l’Ajuntament Vell, organitzen una xerrada sobre mites i tabús de la menopausa, a càrrec de la doctora Susanna Curós, del CAP de Calella.

A banda d’aquestes dues qüestions relacionades amb la menopausa, Dones de Calella col·labora amb la cinquena Marxa de Dona Treballadora.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.