Pérez Basart (PP) relata les agressions que ha patit i reprova Mossèn Cinto a l’últim Calellaesmés

PBASART_PLE00000000

El regidor portaveu del Partit Popular de Calella ha fet públic quina mena d’atacs ha partit en les últimes setmanes, per la seva condició política. Ho fa a l’espai reservat als partits que hi ha al butlletí municipal, el corresponent al quart trimestre d’aquest 2017. Explica que va prendre la decisió de no assistir a les sessions plenàries perquè les agressions que ha patit “no anessin a més” i lamenta que l’alcaldessa li retragués la seva absència –no justificada, va dir Candini– tot i conèixer-ne els motius.

Josep Maria Pérez Basart exposa que li han punxat la roda del seu cotxe dins l’aparcament comunitari on viu, que en diverses ocasions li han embrutat el bombí per obrir l’oficina on treballa amb defecacions d’animal. Afegeix que l’han increpat pel carrer, i també al seu pare; i assegura que no es podria perdonar que aquest tipus d’atac arribessin a més membres de la seva família.

En el seu escrit admet que, és per això, que va decidir no acudir als Plens Municipals ni tampoc parlar pels mitjans de comunicació.

I continua el seu relat amb les següents paraules: “N’estic més que segur que aquestes persones que han realitzat aquests fets s’anomenen entre ells demòcrates, però en realitat actuen com a simples feixistes”.

Aquest escrit se suma a un de posterior, també al mateix número del Calellaesmés, on parla de la seva relació amb l’església de la ciutat i ho vincula amb la declaració de la renda.

Reprova que el responsable de la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau s’hagi posicionat políticament d’una manera clara i faci accions en aquesta línia quan “hauria de procurar per les ànimes dels ciutadans”. I explica que si no rectifica serà la primera vegada que no marqui la casella de l’Església en la pròxima declaració de la renda.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat