Dos atletes del TCT corren el Pro Runners de Puigcerdà

Gairebé 2.000 corredors que es van aplegar per disputar aquesta cursa, que en aquesta 4a edició va continuar sent un èxit. S’hi disputaven 6 curses de categories infantils, una cursa de 10 km i una caminada popular.

Romà Oliver, que corria amb el seu fill, i Natàlia Rey es van animar amb 10 kms, una cursa que transcorria per un circuit molt variat i ondulat, on part del terreny era pista i part asfalt. Natàlia Rey pujava al podi com a 2a fèmina de la general.

L’import íntegre de les inscripcions es destina al projecte de salut materno infantil desenvolupat per la fundació IPI-COOP a Etiòpia i a la Fundació Adis, que treballen per a la integració social dels discapacitats de la Cerdanya.

2016.08.13 Night Trail LloretI per altra banda, dissabte es va disputar un trail nocturn a Lloret de Mar, on hi havia l’opció de fer una ruta de 7 km i una altra de més llarga de 16 km. Cristian Martínez, del Team Calella, va escollir competir en la cursa de 7 km i després de 32 minuts i 47 segons de córrer en un circuit amb força desnivell, finalitzava 22e de la classificació general.