Dues noves funcions de “JesuCrist SuperStar” per Setmana Santa

Jesucrist Superstar, 11/12/2016
Jesucrist Superstar, 11/12/2016

L’Associació de Teatre Solidari de Calella (Atsoc) ha anunciat una doble funció de la seva darrera producció teatral coincidint amb Setmana Santa. L’exitosa versió de “JesuCrist SuperStar” es representarà Divendres Sant i Diumenge de Resurrecció a la Sala Mozart, amb l’objectiu de recollir fons per finançar el seu pròxim musical.

El president de l’Atsoc, Ramon de Calassanz, avançava a l’Info Vespre de Ràdio Calella TV les dates en què el públic calellenc i de rodalies podrà tornar a veure JesusCrist SuperStar.

“Les representacions seran Divendres Sant i Diumenge de Resurrecció, amb hores encara per concretar”, ha dit Calassanz, qui ha recordat que l’objectiu de reprogramar el musical és finançar la seva pròxima producció.

Annie és el musical que l’Atsoc prepara per a finals d’aquest any, amb representacions solidàries per contribuir, entre d’altres, a l’objectiu de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Aquest 2017 estarà dedicada a les malalties infeccioses. Les més habituals són les provocades pels virus -l’hepatitis i la sida són les més greus- i pels bacteris. Es calcula que són la causa de mort d’una de cada tres persones al món.

La vint-i-sisena edició de La Marató es farà el diumenge 17 de desembre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat