La Consellera Meritxell Borràs felicita Calella per la transparència de l’Ajuntament

candini i borras millor

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs, ha lloat la feina de l’Ajuntament de Calella en transparència.

El comentari de la Consellera prenia de base el fet que l’ajuntament calellenc ha estat valorat amb un 94’7% d’indicadors positius al segell InfoParticipa. La nostra ciutat és un dels ajuntaments més transparents segons aquest estudi, i ho és per tercer any consecutiu.

La Consellera Meritxell Borràs ha agraït aquesta feina, a l’hora que ha felicitat l’alcaldessa de Calella i al seu equip per haver aconseguit un any més aquests bons resultats. “Aquest és un element molt positiu. La ciutadania ens ho reclama, i venir a un municipi com és Calella i veure que per tercer any consecutiu -no és una flor que no fa estiu sinó que és un tema permanent ja- hi ha aquesta transparència i voluntat de mostrar tot el que es fa per part de l’Ajuntament, i és un element que jo crec que els ciutadans han de tenir molt en compte. Necessitem administracions que actuïn amb aquesta netedat i aquesta transparència de cara als ciutadans. Jo en aquest sentit vull felicitar l’equip de govern, i d’una forma especial l’alcaldessa per la feina feta en aquesta matèria“.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat