EDUVIC dona les gràcies a Calella

La Cooperativa EDUVIC dona les gràcies a la població i a l’Ajuntament mitjançant un escrit per “la capacitat d’acollida i bona predisposició que han mostrat davant l’obertura d’un centre de menors migrats no acompanyats”.

Cinc mesos després d’estar a Calella, avui el centre de menors gestionat per EDUVIC es trasllada a un altre municipi. Per això, la cooperativa aprofita per fer arribar als i les calellenques un text d’agraïment.

“Mitjançant aquest escrit volem agrair públicament a l’Ajuntament de Calella i la seva població la capacitat d’acollida i bona predisposició que han mostrat davant l’obertura d’un centre de menors migrats no acompanyats ara fa 5 mesos. Com a professionals que acompanyen aquests joves sentim que heu facilitat la convivència i heu donat una lliçó d’empatia i solidaritat. A l’Ajuntament, en especial, us fem arribar la nostra gratitud més sincera; heu exigit en tot moment que se us informés de les activitats diàries i bon funcionament del centre, i davant les crítiques heu defensat els drets de tots aquests joves. De veritat, gràcies, a vosaltres i a totes les entitats i veïns/es que no els hi heu donat l’esquena. Catalunya és terra d’acollida i així ho heu demostrat. Avui marxem de Calella però us portarem sempre dins.“.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.