El Banc Sabadell sorteja 3.000 euros en la campanya “Creiem en Calella”

Il·lustració de la 'ecobossa' que es pot obtenir comprant als comerços addherits a la campanya.

Una campanya de dinamització del comerç local a la qual s’han adherit més de 170 establiments de la ciutat. El guanyador del sorteig disposarà d’un sol dia per gastar els 3.000 euros a les botigues que participen a la campanya.

En una entrevista a l’Info Migdia, el director de l’oficina del banc Sabadell a Calella, Pere Pérez, ha explicat com es pot participar.

La gent que va a comprar els convidem a pujar a la web que es diu www.creiemencalella.com i allà, simplement omplint un petit formulari, on se li demanen les seves dades de contacte per poder després contactar amb ell, entraran en el sorteig d’un premi de 3.000 euros perquè pugui fer compres en els comerços de Calella.

Es pot participar fins el dia 30 de juny i a principis de juliol es realitzarà el sorteig davant de notari. Tot i haver de fer les compres en 24 hores, Pérez ha assegurat que la persona guanyadora ho sabrà amb temps suficient per decidir els comerços on es gastarà els diners.

Ens posarem en contacte amb ell per dir-li que ha estat agraciat. Com a anècdota, les compres les haurà de fer en un sol dia, però no s’ha d’amoïnar perquè amb temps suficient i direm que ha estat agraciat, quin serà el dia que ha de realitzar les compres i en quins comerços ho podrà fer perquè la persona tingui temps a triar com es vol gastar aquests 3.000 euros. Però el dia que decidim que es farà, en 24 hores s’haurà de fer.

A més del premi monetari, amb cada un dels tiquets de compra es pot una ‘ecobossa’ dissenyada per la marca Cállate la boca on hi apareix dibuixat un dels emblemes de Calella, el far. Pérez ha explicat que es tracta d’una campanya que ja s’ha realitzat a diverses ciutats espanyoles.

És una iniciativa que el banc porta fent quatre anys a diferents llocs d’Espanya i ara amb moltes ganes de poder-ho fer aquí Calella. És una campanya que el que intenta és promoure el consum local i per això el que fem és que a través dels diferents establiments que han col·laborat en la campanya, que hi ha més de 170 establiments adherits, tota la gent que va a les botigues a comprar, els donen una butlleta per poder venir a l’oficina a recollir una ‘ecobossa’. Aprofitant l’emblema de la ciutat que és el far, surt dibuixada a la bossa.

En la campanya “Creiem en Calella” també hi han col·laborat l’Ajuntament de Calella i l’Associació de Comerciants.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al director de l’oficina del Banc Sabadell a Calella, Pere Pérez.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. silvia Rodriguez Zanca ha dit:

    Referent al sorteig de l banc de sabadell dels 3000€ que vaig participar, he mirat a la web pero no veig cap resultat. En quin moment podrem saber si he sigut guanyadora?… jeje mes que rès es que em fan mooolta falta i m`agraderia saber si per una sola vegada he tingut sort en un sorteig!!!!

    GRÀCIES

    SALUTACIONS
    SILIVA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *