Aquest és el mural que es veurà al pàrquing del Mercat

La paret lateral que delimita l’aparcament del Mercat s’està arreglant per posar-hi damunt el gran mural per donar un aspecte nou i endreçat a la zona i donar una imatge amable a una de les portes d’entrada a la ciutat. S’estrenarà el mes que ve.

IMG-20170517-WA0000És una de les accions contemplades en el Pla Operatiu d’Atracció Econòmica de l’Eix Sant Jaume i que se centra en les façanes mitgeres que rodegen l’aparcament a l’aire lliure del Mercat.

L’actuació seguirà la tècnica de l’enganyatall, una tècnica molt utilitzada al països de la Mediterrània que consisteix en pintar les parets amb dibuixos per simular l’aparença real i corpòria de les coses. L’artista local Bre, que compta amb més de 25 anys d’experiència, serà l’encarregat de fer la simulació d’una façana amb veïns i jardineres que donarà un aspecte de plaça a l’aparcament.

f4

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Anna ha dit:

    La veritat és que el mural és molt maco, em sembla una bona idea. Però… això de cava de cigars… Ja podrien haver triat un altre tipus de negoci! Una llibreria? Una botiga de queviures?

    Ràdio Calella, que sabeu si és la versió definitiva del mural? Potser s’hauria de fer un petit canvi al disseny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *