El bar del Mercat Municipal obrirà només els dissabtes

Bar del Mercat, imatge d'arxiu
Bar del Mercat, imatge d'arxiu

El Mercat Municipal de Calella es queda sense servei de bar entre setmana. Segons ha pogut saber Ràdio Calella TV, els adjudicataris de la concessió obriran només els dissabtes, el dia de més activitat a l’equipament comercial. Una decisió que s’hauria pres per l’escassa afluència de compradors, complicant la viabilitat del negoci. Una notícia que es confirma dies després de tancar-se l’última parada que s’hi havia instal·lat.

A finals de gener va plegar la parada de venda de formatges artesans i llet, tan sols dos mesos després d’haver-s’hi instal·lat; i ara el Mercat Municipal torna a veure reduïda la seva oferta de serveis, almenys entre setmana. El nou bar del Mercat només treballarà els dissabtes, segons ha pogut confirmar Ràdio Calella TV.  Amb tot, els dies que s’hagin programat activitats extraordinàries a l’equipament, com ara els balls per a la gent gran, obriran igualment. La decisió posa de manifest que els intents per dinamitzar el Mercat Municipal de Calella no han acabat de funcionar.

L’equipament comercial va estrenar instal·lacions renovades i reformades el maig del 2015, traient a concessió un total d’11 parades, incloent-hi el bar. Mai s’han ocupat completament i, és per això, que en una de les últimes licitacions es va obrir el ventall de productes als no-alimentaris. Actualment hi ha quatre parades en funcionament, dues de fruita i verdura, una peixateria i una bacallaneria.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Jaume escrigué:

    L’Ajuntament s’ha lluït, abans de fer el mercat nou, aviant 9 parades(el dissabte, i durant la setmana, eren entre7 i 8), i la majoria no van continuar(a part del diners que tenien que aporta cada paradista i de l’augment tant gros del lloguer),perquè tenien la obligació d’obrir cada dia per el mati, i els dijous i divendres també per la tarda, i ara resulta que son 5 parades, i tothom fa lo que vol !!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat