El Barri de Pequín celebra la trentena edició de la Festa del Bolet

La tradicional Festa del Bolet que dona inici a la tardor al Barri de Pequín arriba aquest diumenge a la trentena edició. Marcada, com com és habitual, per la participació dels representants del pubillatge i dels Geganters i Grallers de Calella.

Jaume Torrent, de Gent del Barri de Pequín, ha explicat que, gràcies a les pluges, aquest any poden comprar bolets de gent de la zona. Ha recordat el concurs de buscar bolets que es feia a les primeres edicions i que van haver d’anul·lar per la manca de bolets.

La Festa del Bolet tothom ja l’espera a la tardor. Aquest any farà més il·lusió, perquè almenys si que hi ha bolets, que hem estat molts anys i fins i tot vam anul·lar el concurs de bolets que fèiem quan vam començar, que la gent anava a buscar bolets i hi havia premis i trofeus per la gent que en portava més i més gros, però el vam haver d’anul·lar ja fa més de 10 o 12 anys perquè no se’n feien. Hi haurà més varietat i almenys no els haurem d’anar a buscar lluny els bolets, aquesta vegada els podrem tenir de gent d’aquí. Seran bolets barrejats.

El tiquet té un preu de 10 euros, que inclou fesols del ganxet, bolets variats, botifarra, vi o aigua, all i oli i el postre. Aquest any, com a novetat, també hi haurà cafè a càrrec del BiX.

Aquest any tenim una novetat. A més dels postres, que sempre és fruita del temps, tindrem cafè. Ve en Boschmonart, el del BiX i ens deleitarà amb un cafè per tots els que vinguin a dinar.

Des de l’Associació de Gent de Barri de Pequín han preparat més de 40 taules on hi tindran cabuda unes 300 persones. Es pot reservar taula o comprar els tiquets el mateix diumenge.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Jaume Torrent, de l’Associació de Gent de Barri de Pequín.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *