El brot de Covid de l’Hospital de Calella s’estén a 5 pacients més

HOSPITAL 0007

Continuen els controls als pacients ingressats a la segona planta de medicina interna de l’Hospital de Calella després del brot detectat a finals de la setmana passada, que ja ha afectat a 16 persones. A les 11 que van donat positiu inicialment, se n’hi han de sumar 5 més, detectats amb l’últim cribratge que s’ha realitzat a totes les persones que hi ha hospitalitzades. Actualment, i segons dades actualitzades aquest dilluns a la tarda, al Sant Jaume hi ha ara mateix 21 pacients ingressats amb positiu per coronavirus. En els últims dies s’han registrat un total d’11 entrades noves i s’han donat 6 altes. I hi ha hagut 2 defuncions, a les que se n’hi ha de sumar una tercera que s’ha produït al sociosanitari.

Des de dijous de la setmana passada, a l’Hospital de Calella s’han registrat 11 nous positius, 5 dels quals són pacients de la segona planta de medicina interna a qui se’ls hi ha estat realitzant el cribratge arran del brot confirmat la setmana passada. També s’han comptabilitzat 6 altes, 2 de les quals són trasllats al sociosanitari de Calella, i 2 defuncions.

En l’àmbit sociosanitari, ara mateix hi ha 9 pacients amb positiu per coronavirus. En els últims quatre dies s’han donat 2 altes i s’ha produït 1 defunció.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, hi ha només 1 professional que ha donat positiu i està en aïllament per la Covid.

Nou retrocés dels indicadors epidemiològics

El risc de rebrot de Calella baixa fins els 215,67 punts (molt alt) mentre que la taxa de reproducció de l’epidèmia ha tornat a recular per sota de l’1: se situa en el 0,93. Això indica que l’epidèmia ha tornat a deixar la fase expansiva.

Font: Grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC

Font: Grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC

Segons dades del grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC, en els últims 7 dies s’han diagnosticat 22 casos positius per coronavirus a Calella. L’acumulat de les últimes dues setmanes és de 47 casos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat