El Circuit Maresmenc de Cros farà diumenge a Calella la seva penúltima prova de la temporada

Imatge d'arxiu

El Club Atletisme Calella organitza per aquest diumenge el 24è Cros de Calella, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella. És la penúltima prova de la temporada del Circuit Maresmenc de Cros, que Gesport i el Consell Esportiu del Maresme van posar en marxa i actualment destaca per ser el més gran que se celebra a Catalunya.

El Cros de Calella és la vuitena prova puntuable del circuit comarcal. Es disputarà aquest diumenge 19 de febrer per a totes les categories d’edat: des de pre-benjamí fins a la categoria de veterans, tant masculí com femení. Manel Vicente, de Gesport, ha explicat que Calella presenta possiblement el circuit més dur, a l’entorn de la Zona Esportiva de La Muntanyeta i que s’endinsa pel Parc Dalmau.

“Té el recorregut per La Muntanyeta i entra al Parc Dalmau. Es fa una volta petita a peu pla al costat de la pista d’atletisme i una de gran, d’1 quilòmetre de distància, per als participants de les categories més grans”, ha comentat Vicente.

Des de Gesport s’apunta que la participació al Cros de Calella superarà els 400 atletes, fregant el mig miler, tot i que la xifra definitiva no se sabrà fins el dia de la competició. A més dels que participen únicament a la prova calellenca també podran prendre-hi la sortida els que s’han inscrit al circuit.

Les inscripcions estaran obertes fins divendres a la tarda, de forma gratuïta, a través dels portals dels organitzadors: gesport.cat i cemaresme.cat. També el mateix dia de la prova, amb un cost de 2 euros.

El Cros de Calella arrencarà a les 10 del matí amb les proves de cadet femení i masculí, sortida i arribada a l’esplanada de gespa de La Muntanyeta. A la una del migdia es farà l’acte de lliurament de premis.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *