El C.E.F Creu Groga s’emporta la victòria davant el Sallent

Els calellencs no van començar gens bé i tot i les bones aturades d’Oriol Martí, van permetre 2 gols sallentins ben aviat. En els últims instants del primer quart el Sallent va posar el 2-3 al marcador.

Al segon quart els homes de Roma van trobar la tecla i Julio va empatar a 3 amb un xut creuat a l’escaire en superioritat. Cisco va fer el 4-4 amb un globus llunyà que va entrar amb una mica de suspens. Els sallentins van marcar el 4-5, però Lluís a la boia va marcar un gran gol que suposava el 5-5 al descans.

Certament l’equip no estava jugant bé i estava concedint moltes facilitats, després del descans amb la gestió de Roma, els calellencs van començar molt intensos i els sallentins es van veure molt superats. El tercer parcial acabava amb un 4-0 a favor dels calellencs i nota a important a destacar, Aleix Aguilar va deixar la seva porteria a 0 en tot el quart.
L’últim parcial era qüestió de seny. Els sallentins reduirien distàncies pero no va ser suficient. Un gol de Cisco i un altre d’Adrià Jiménez els hi va deixar sense opció, els calellencs es van endur la victòria per 14 a 8.