Derrota del CF Calella en un partit molt complicat

Reves pels nois de Fede Saracho en un encontre marcat per les dues expulsions en l’equip calellenc.

El CF Calella ha disputat aquest matí al camp del Canet l’últim partit abans de l’aturada de nadal.
Dos penals a favor dels rivals feien acabar la primera part amb un 2-0 i 10 jugadors, deu minuts abans de finalitzar s’ha expulsat a Ari jugador del CF Calella.

Poc després de començar el segon temps, els calellencs han estrenat la porteria rival amb tres gols en menys de vint minuts i s’avançaven en el marcador. Minuts més tard el Canet ha marcat gol i s’empatava per 3 a 3.

I en un final d’infart, a menys d’un quart d’acabar l’encontre els nostres rivals feien el quart gol i era expulsat un altre jugador del CF Calella. Finalitzava el partit amb derrota, pels nostres per un 4-3 i 9 jugadors.