El Calella Film Festival creix i projectarà les pel·lícules en sales de Mataró i Arenys de Mar

Gràcies a l’aposta del Consorci Turístic del Maresme per donar un impuls al festival de cinema calellenc, l’organització ha arribat a un acord amb dues sales emblemàtiques del Maresme per fer-hi la projecció d’algunes de les pel·lícules seleccionades en les categories Low Budget Films i Creative Rosebud Award. Es podran veure al Foment Mataroní i al Centre Parroquial d’Arenys de Mar.

Albert Guinart, màxim responsable del Calella Film Festival, ha anunciat les novetats de la quarta edició del certamen que se celebrarà del 21 al 29 de juny. L’objectiu és arribar al màxim de públic possible i escampar la passió pel cinema per d’altres poblacions maresmenques.

Fins ara teníem la Sala Mozart a Calella i una de les iniciatives era fer-lo més gran i arribar a més públic. La setmana passada es va poder fer públic l’acord per tenir sala a Mataró i Arenys de Mar (…) Durant el Festival, l’última setmana de juny, es faran passis als tres municipis tot i que Calella serà on hi haurà el gruix. D’aquesta manera aconseguir fer créixer el concepte i la passió del cinema, que considerem molt important.

Guinart ha puntualitzat que totes les pel·lícules que entren a concurs es podran veure a Calella, que és la seu del festival, i una selecció d’elles a les altres dues sales.

També com a novetat, l’organització ha decidit separar la programació del Calella Beach Festival. Les projeccions de pel·lícules a la platja es faran a partir del 30 de juny.

La gent havia de triar si anava a la Sala Mozart per veure l’exhibició o a la platja, per veure la proposta d’allà. Per evitar això, del 21 al 29 de juny farem el festival de cinema i, coincidint amb la cloenda, començarà el festival a la platja, durant una setmana.

El jurat de les seccions competitives del Calella Film Festival estarà integrat per professionals del sector com Itziar Castro, Gisela Krenn, Santi Mikllán, Patrícia Font, Jordi Frades o Sergi Pompermayer.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *