El Calella Film Festival premiarà amb un màster de formació el guanyador del Límit 48 hores

Cloenda del Festival de Cinema de Calella, juliol 2016

Del 24 de juny al 2 de juliol se celebrarà la segona edició del Calella Film Festival. Un festival que combina la projecció de pel·lícules a la sala Mozart i el cinema a la fresca a la platja amb concursos i tallers sobre el món del cinema. Entre les novetats destacades hi ha l’estrena del libdup Calella Land que es roda aquests dies amb la col·laboració de l’ATSOC o el conveni amb el Tecnocampus per donar com a premi al concurs Límit 48 hores un màster en Guió i Direcció d’Actors.

Organitzat per l’Associació d’Amants del Cinema Rosebud amb el suport de l’Ajuntament de Calella, el Calella Film Festival ha anat incorporant al llarg dels últims mesos directors de cinema com Josep Amorós o Antoni Verdaguer i actors de prestigi com Antonio Molero, Ivan Massagué o Juli Fàbregas, entre altres. També aquest cap de setmana es faran els assajos generals i el rodatge d’un lipdub emulant la pel·lícula La la land. Es fa amb la col·laboració de l’ATSOC i es dirà Calella Land. Albert Guinart és el president de l’Associació d’Amants del Cinema Rosebud.

Entre les novetats d’aquest any hi ha un acord de col·laboració amb el Tecnocampus Mataró-Maresme que oferirà un màster en guió per al guanyador a la categoria major de 18 anys del concurs Límit 48 hores. Ho explica Albert Guinart.

El Limit 48 hores és el concurs de curtmetratges amb l’objectiu de poder plasmar una història o idea en un màxim de 48 hores. Els participants tindran dos dies sencers per presentar el producte acabat.

La resta de concursos de la secció oficial són el Low Budget Films, on competeixen els llargmetratges seleccionats com a millors produccions de l’any d’àmbit internacional, amb inversió inferior als 500.000 euros. S’han rebut 120 treballs, dels quals s’han seleccionat 8 films.

I també hi ha la secció especial Creative Rosebud Awards té per objectiu crear un segell de qualitat mitjançant la selecció de pel·lícules de l’any que més han destacat per la seva originalitat i creativitat. El festival distingirà amb el premi especial del públic el llargmetratge que més vots obtingui seguint els criteris d’originalitat.

La gala de cloenda serà el diumenge dos de juliol. Hi ha prevista la projecció de la pel·lícula Quatretondeta, protagonitzada per José Sacristán, que vindrà a Calella a fer la presentació d’aquest film en què comparteix protagonisme amb actors com Sergi López i Laia Marull.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *