El Canapè no ha tancat definitivament

La propietat ha negat a Ràdio Calella TV un tancament definitiu de l’establiment, com apunten algunes informacions que circulen aquests dies per la ciutat. El Canapè va abaixar la persiana el passat 24 d’octubre coincidint amb l’entrada en vigor de les restriccions decretades pel Govern català sobre el sector de l’hostaleria i la restauració per tal de frenar la propagació de la pandèmia. Així s’ha quedat després de la pròrroga decretada la setmana passada i que es mantindrà, en principi, fins el 13 de novembre.

“Només amb el servei per emportar resulta inviable mantenir l’activitat”, ha explicat Josep Comas, gerent de la cafeteria que hi ha al carrer Església. Aquest és el motiu pel qual el Canapè s’ha mantingut tancat des del passat 24 d’octubre i ho estarà, en principi, fins la setmana vinent. Hi ha la possibilitat que el Govern català aixequi les restriccions si hi ha una evolució positiva de la pandèmia. Si es donen les mínimes condicions de normalitat, tornaran a obrir per servir esmorzars i berenars, a mes de reprendre la funció social que han estat desenvolupant com a punt de trobada de molts calellencs i calellenques. En cas contrari, diu Comas, no es descarta cap escenari, fins i tot el tancament de la cafeteria després de 32 anys d’activitat a Calella deixant en un futur incert als 9 treballadors que tenen en plantilla.

La cafeteria ocupa els baixos de l’edifici propietat de la Cooperativa l’Amistat, a la qual també presta servei, amb una atenció especial als seus associats. El tancament del centre, també com a mesura anti-covid, ha fet perdre una part de la clientela habitual, la qual cosa ha sumat en la decisió del tancament temporal.

Des del Canapè recalquen que la seva situació és la que pateixen molts altres bars i restaurants de la ciutat, o altres negocis sobre els quals també hi ha restriccions. “Anem al dia a dia i decidirem pel que ens trobem”, ha conclòs Comas.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *