Esquerra reclama informació sobre la campanya de màrqueting turístic anunciada pel Govern

Imatge d'arxiu

El partit republicà ha presentat una instància per tenir informació detallada sobre la campanya per captar turisme de proximitat a la que s’hi destinaran 100.000 euros, segons anunciava aquesta setmana el Govern Municipal. El cap de l’oposició, Xavier Ponsdomènech, ha reclamat que es justifiqui aquesta xifra “tan elevada” –així s’hi refereix en un comunicat de premsa–, contraposant-ho al fet que no s’estiguin anunciant partides socials per fer front a l’emergència derivada de la crisi del coronavirus.

Ponsdomènech demana actuar amb corresponsabilitat i ètica social, i expressa el malestar del partit perquè no s’hagi comunicat els detalls específics de la campanya, tampoc si s’ha fet un concurs públic per a la contractació del servei. El cap de l’oposició recalca que s’ha de comptar i donar informació a tots els regidors de les decisions que es prenen, sumar esforços i posar les persones al centre.

En el comunicat, Esquerra posa de relleu que els indicadors de Càritas, Creu Roja i Política Social apunten cap a una crisi social greu i llarga.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *