El nou Carrilet actua d’ambaixador de Calella a Fitur

El nou model de Carrilet, amb motor híbrid i retolat amb imatges dels actius turístics de Calella, s’exposa a la Fira Internacional de Turisme de Madrid que s’ha inaugurat aquest matí i reunirà més de 50.000 professionals del sector de 165 països i regions del món. L’empresa que l’ha construït ha volgut aprofitar l’aparador de Fitur per presentar aquest trenet turístic, que és únic a tot el territori espanyol. Ocupa una de les places que hi ha a l’accés principal d’Ifema i la seva presència ja ha despertat l’interès i la curiositat dels assistents. Així ho ha explicat l’alcaldessa Montserrat Candini que, juntament amb el tinent d’Alcaldia i president de Gestvia, Albert Torrent, i personal de l’Oficina de Turisme, conformen la delegació local que es promociona dins l’estand de Catalunya.

L’alcaldessa ha explicat aquest matí al programa La Ciutat que el Carrilet s’ha presentat a Fitur per iniciativa de l’empresa constructora. Candini n’ha apuntat les principals innovacions que presenta el trenet i quina és l’expectació que s’ha aixecat al seu voltant.

Està fabricat amb una nova motorització, es tanca amb vidre tot l’hivern, i té tot un seguit de característiques molt bones. A més, està decorat amb els fotografies de tots els reclams de la nostra oferta turística. S’ha col·locat a la plaça més important del recinte d’Ifema, en farem la presentació d’aquí a unes hores, però ja hi ha molta gent que s’hi està fent fotografies.

En qualitat de president de Gestvia, el tinent d’Alcaldia Albert Torrent acompanya l’alcaldessa i responsable de Turisme de Calella aquests dies a Fitur. Candini ha exposat que té una agenda de reunions tancada amb professionals del sector als quals els traslladarà el potencial local com a destinació turística esportiva.

Com hem anat consolidant una marca singular i competitiva en esports. Mostra d’això és que fa uns dies la Volta ens atorguen la Medalla d’Honor a l’Ajuntament de Calella. Hem anat guanyant posicionament clar en el món de l’esport com a lloc de referència, també tenint en compte que som la primera capital catalana de l’esport. Aprofitem l’avinentesa de Fitur per explicar el munt d’esdeveniments esportius que organitzem al llarg de l’any.

L’alcaldessa ha fet èmfasi en la posició altament competitiva que ha assolit Calella com a destinació turística esportiva.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *