Buch diu que el traspàs de la gestió d’Esports de mans del tinent d’Alcaldia Arnijas ha resultat “molt fàcil”

Imatge d'arxiu

Marc Buch ha assumit amb “moltes ganes” la seva nova responsabilitat com a titular de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Calella pel que queda de mandat municipal. Per un temps de poc més de quatre mesos. Ha recordat que la nova distribució del cartipàs decretat per l’alcaldessa respon a una estratègia de partit i ja pensant en un escenari futur en el qual continués al Govern. Exposa que això li permetria desenvolupar projectes importants i de calat de l’àrea amb amb coneixement previ.

Buch ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia com ha sigut el traspàs de responsabilitat amb el tinent d’Alcaldia Xavier Arnijas.

És molt fàcil perquè el regidor Arnijas és membre del Govern, ens reunim cada setmana i tenim un contacte permanent, i ell continuarà donant suport en el que calgui. Serà el millor traspàs que podíem fer perquè jo assumeixo la titularitat però ell em donarà suport.

I entre els encàrrecs rebuts hi ha el desenvolupament Pla d’Equipaments Esportius, aprovat per ple i que s’anirà executant en funció de les disponibilitats pressupostàries. A finals del 2018 ja es va avançar la reforma dels vestidors del Camp de Futbol de Mar.

Aquest sí que és un punt que estava previst i ja estan desenvolupant els serveis tècnics, i serà imminent en el calendari. A partir d’aquí hem d’acabar de treballar en totes les propostes i fer-ne la priorització.

El regidor d’Esports també ha donat detalls del nou projecte de futbol inclusiu que s’ha posat en marxa recentment en col·laboració amb la Fundació del FC Barcelona i la Diputació. S’anomena Futbolnet.

A través de l’esport ajudar els infants en risc d’exclusió social o amb alguna problemàtica que els dificulta la integració. L’esport que té uns valors molt rics ho potenciem per fer un projecte social que ens va interessant molt perquè pot ser molt positiu. Cobreix nens de 8 als 15 anys que es troben dos dies a la setmana a la tarda a la Muntanyeta, i els entrenadors els potencien la pràctica de l’esport.

Els interessats poden acudir directament a l’equipament esportiu o trucar a l’àrea d’Esports per informar-se.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *