El casal de l’Escola Pia celebra els 10 anys canviant de nom

escola pia

Quan queda menys de 15 dies perquè el curs 2020-2021 finalitzi, els casals d’estiu ja comencen a ultimar tots els detalls per a una nova edició. L’Escola Pia ho fa amb moltes novetats i canvi de nom per celebrar els 10 anys d’aquest programa estival. Ara es diuen l’Espai d’Estiu i preparen un programa basat en la creativitat que combinaran amb activitats i sortides fora del centre i amb la intenció de recuperar l’acampada. El casal començarà just la setmana després d’acabar el curs, el dia 28 de juny, i s’allargarà fins al 10 de setembre. Totes les places ja estan cobertes.

La responsable del casal, Mariceli Santaren, ha explicat que el canvi de nom ve motivat per la celebració dels 10 anys i també perquè des de l’escola han decidit aglutinar totes les activitats no formatives i de lleure sota un mateix projecte conjunt anomenat l’Espai.

Durant la pandèmia, el casal passat, vam fer els 10 anys, però per normatives no ho vam poder celebrar. Aquest any fem 11, però celebrarem els 10 i ho fem canviant el nom. Ara ens diem l’Espai d’Estiu. Canviem el nom perquè des de l’escola hem volgut aglutinar en un mateix projecte totes les activitats que fem de lleure i educació no formativa.

El canvi de nom del casal també vindrà acompanyat d’un canvi d’imatge. La tradicional samarreta verda i la mascota protagonista, la granota, canviaran per una de blava i un nou personatge, l’astronauta. Santaren també ha explicat que apostaran per un model molt més creatiu i ha anunciat que esperen poder recuperar l’acampada. 

A part de canviar el nom, el color de la samarreta, i jubilar la nostra granota. El que intentarem fer, segons la darrera normativa que tenim, és oferir activitats dinàmiques fora i dins del centre i recuperar la meravellosa acampada si tot ens ho permet. Anirem veient el dia a dia què podem fer.

El casal un any més oferirà activitats lúdiques i educatives per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de Primària. S’oferten un total de 260 places que ja estan totes designades. Malgrat tot, els infants interessats encara es poden apuntar a la llista d’espera.

 Recupera l’entrevista a Mariceli Santaren:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat