El CB Calella FMV, erràtic des de la línia de tirs lliures, perd contra un rival directe

El CB Calella ha perdut 58-59 contra l’Argentona tot i un molt bon inici de partit.

Els nostres han sabut castigar a sota cistella i han controlat el rebot: 15-5 al minut 5 de partit, però els errors des de la línia de tir lliure no els han permès escapar-se en el marcador, i s’ha arribat al final del primer quart amb el resultat de 17-13.

Al segon període, el Calella ha comès quatre faltes en els dos primers minuts, fet que ha suposat que el rival anés sumant des del tir lliure mentre els calellencs fallaven la majoria dels que llençaven. Així s’ha arribat amb un ajustat 29-28 al descans.

En el tercer període s’han imposat les defenses als atacs i el quart ha acabat amb empat a 43.

El darrer període ha seguit la mateixa tònica. El Calella no ha deixat de fallar tirs lliures en tot el partit i ha perdut el domini del rebot. Aquest tram final de partit ha costat una nova derrota.