Pineda inaugurarà el nou Skatepark amb jam sessions i exhibicions de patinadors professionals

L’Ajuntament de Pineda inaugurarà aquest dissabte el nou Skatepark del municipi. Un equipament esportiu municipal situat a Rambla Catalunya i que compta amb diferents pistes i rampes per a patinadors de tots els nivells. Per celebrar la inauguració el consistori pinedenc ha preparat des de les 10 del matí i fins a les 20 h del vespre diferents classes tant d’iniciació com de nivell avançat de tots els estils i disciplines com monopatí, cruiser, surfskate, roller, freestyle i skateborarging.

També hi haurà jam sessions i jocs i premis pels millors trucs. A les 18.30 h es podrà gaudir de l’exhibició de Danny León, un dels principals skaters del país i conegut internacionalment. Les classes són totes gratuïtes, però és necessari inscriure’s prèviament omplint un formulari que es pot trobar al web de l’Ajuntament de Pineda o a l’instagram @canjalpi_espaijove.
La nova instal·lació està basada en una pista d’anada i tornada amb suaus desnivells entre les diferents plataformes que conformen el conjunt. El nivell superior està pensat per a la comunitat ‘roller‘ amb dos grans calaixos de 17 metres i una barana. La zona sud estarà destinada a la pràctica de la modalitat de rampa.

El disseny del nou Skatepark és fruit d’un procés participatiu del qual van formar part usuaris habituals i que es van fer en diverses sessions al llarg de diferents fases del procés. Les obres les ha fet l’empresa Cooping Ramps, S.L. amb un cost global de 346.525,39 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *