El CDRCalella canvia de nom a Comitè de Defensa de la República

El CDRCalella, abans conegut com el comitè de Defensa del Referèndum i ara reanomenat Comitè de Defensa de la República, ha fet públic un comunicat per tal que la gent se sumi cap a l’autodeterminació del poble català.

El CDRCalella està format per persones de diversos partits, sindicats, entitats, o gent que no pertanyen a cap organització. En el comunicat deixen clar que dins el comitè les militàncies de cadascú queden de banda, ja que tots comparteixen un objectiu comú: la seva voluntat d’aplicació dels resultats del referèndum i per tant de la república catalana.

Els esdeveniments produïts el dia 10 quan el president Puigdemont va suspendre la proclamació de la república així com les accions dutes a terme per l’estat espanyol, els incita encara més a dur a terme un procés d’organització i mobilització de la gent. Per tal d’aconseguir-ho, posen a disposició el perfil de Facebook, un compte de Twitter , així com una adreça electrònica cdrcalella@gmail.com.

Ràdio Calella Televisió ha pogut parlar avui al matí amb la portaveu del Comitè de Defensa de la República de Calella, Imma Zapata.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.