El CF Calella empata 4 a 4 contra la Juve Lloret

El CF Calella ha empatat aquest matí el partit que ha disputat contra la Juve Lloret per 4-4.

En la primera part, els contraris s’han avançat molt ràpidament en el marcador que els calellencs han aconseguit empatar amb un gol de falta d’en Robert Casals. Abans d’acabar la primera part, els lloretencs han marcat el seu segon gol i just en el següent servei de sortrida s’ha produït l’empat del partit.

Durant la segona part, el CF Calella ha tingut el control del partit i moltes ocasions de gol aconseguint-ne dos més. Posteriorment, després d’una pèrdua de pilota dels calellencs i una ràpida transició de la Juve Lloret, aquests han pogut sumar un gol en el marcador. Finalment, en el temps de descompte i de penal, els lloretencs han aconseguit empatar 4-4.

El CF Calella porta 16 jornades seguides sense perdre.