El CF Calella reprèn la lliga amb un enfrontament contra el Pineda de Mar

El CF Calella reprèn la lliga aquest cap de setmana amb un enfrontament contra el Pineda de Mar. Serà dissabte a les 16 hores a Can Xaubet. El Juvenil del Club de Futbol Calella, que aquest darrer cap de setmana va descansar, reprèn dissabte la competició contra un Pineda de Mar que ocupa la vuitena plaça a la taula classificatòria.

Els de Quique Gómez, després d’aquesta primera jornada de descans, han baixat un lloc i ara són segons, després que el Llavaneres es col·loqués líder en derrotar 0-4 al Juventus.

Per la seva banda, l’Aquahotel FC va arrencar un empat a l’últim minut de partit en el derbi contra el Sant Pol. Els homes d’Estrada baixen fins a la cinquena posició amb 14 punts. Aquahotel FC 4-Sant Pol 4. Aquest cap de setmana s’enfronten a l’Argentona, un partit que es disputarà al camp de Mar a les 18:30 hores.