El Cicle Cultural es queda sense acabar la temporada pel coronavirus

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Els cinc espectacles restants del Cicle Cultural han quedat suspesos pel coronavirus. L’Estat d’Alarma i el confinament han impossibilitat la interpretació dels cinc espectacles que quedaven perquè finalitzés el Cicle Cultural. Es tracta de les actuacions de Pedro Salazar, Els Bruguerol, La Pònia, Coitus i Llepafils. Ara les funcions, s’intentarà reprogramar-les entre els mesos de novembre i gener.

Marcel Pla, de l’Associació pel Desenvolupament Artístic i Cultural, organitzador del Cicle Cultural de la Sala Mozart, ha explicat que en un primer moment, al mes de març, es va decidir ajornar les funcions, però davant de l’escenari en què ens trobem, han decidit suspendre- les i reprogramar-les per la temporada que ve.

Quan vam fer l’ajornament pensàvem que a finals de maig tornaríem a la normalitat, però en veure que tot s’està allargant s’ha decidit cancel·lar i tornar tots els diners. La intenció és poder fer-ho la temporada que ve, a partir de la tardor.

Aquelles persones que haguessin adquirit les entrades a través del portal entreapolis.com, rebran els diners automàticament en la mateixa targeta que es va fer el pagament, en un període d’una a dues setmanes. Els que van comprar les entrades físicament a taquilla, hauran d’esperar que s’aixequi el confinament per a recuperar els diners. Un cop finalitzi el període de quarantena, podran anar a la taquilla de la Sala Mozart durant tres dimecres seguits de 17 a 20 h. Serà necessari portar les entrades per tal de poder realitzar la transacció. Per aquells que siguin titular d’un abonament, també se’ls hi retornarà la part proporcional en metàl·lic a la taquilla de la Sala Mozart.

Amb tot, Pla Lamenta que hagi acabat en aquestes circumstàncies la temporada d’enguany. Una temporada que estava funcionant amb aforaments molt bons i que ho tenia tot a favor per batre rècords.

Potser s’havien venut ja més de 600 entrades per aquests espectacles que quedaven. En xifres totals de temporada havíem venut 3.000 entrades. I teníem una acceptació molt bona dels pobles de voltant, un 30% del públic venia de fora de Calella. Estàvem tenint una temporada magnifica amb aforaments molt bons a totes les obres.

Ara el Cicle Cultural de la Sala Mozart haurà d’esperar fins a la nova temporada per tornar a aixecar el teló. Moments molt durs per la Cultura que van ser els primers a tancar i tot fa pensar que seran els últims en poder tornar als escenaris.

A continuació pots recuperar l’entrevista a Marcel Pla organitzador del Cicle Cultural de la Sala Mozart:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat