El cicle cultural estrenarà 2023 amb «Cartes d’amor»

Foto: Daniel Escalé
Foto: Daniel Escalé

El cicle cultural estrenarà la seva primera obra de 2023 a la Sala Mozart. Es tracta de «Cartes d’amor», una comèdia romàntica i divertida i emotiva. L’obra està dirigida per Marc Rosich i Jordi Andújar i protagonitzada per Àlex Casanovas i Lloll Bertran.

Ja està tot a punt perquè comenci la segona tongada de representacions teatrals a Calella programada pel Cicle Cultural. Així doncs, la Sala Mozart estrenarà aquest 2023 aquesta nova sèrie d’obres amb «Cartes d’amor», una comèdia romàntica, emotiva i divertida.

«Cartes d’amor», se centra en dos personatges la Melissa Gardner, interpretada per Lloll Bertran, i l’Andrew Ladd III, protagonitzat per Àlex Casanovas. Tots dos es llegeixen, l’un a l’altre, les notes, cartes i postals en què, des de fa cinquanta anys, s’han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions i totes les seves vivències al llarg de la seva vida.

D’aquesta manera, l’espectador coneixerà les seves vides, el seu amor i les diverses sensibilitats entre home i dona. Aquestes cartes són el fil conductor d’aquesta representació teatral plena d’humor i d’humanitat.

Les entrades valen de 10 a 14 euros i es poden adquirir a través del portal web www.entrapolis.com i a la taquilla de la Sala Mozart de 17:00 a 19:00 tots els dimecres i el dia de l’espectacle dues hores abans de l’actuació, sempre que no s’hagin exhaurit.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *