El Club Atletisme Calella organitza el primer Míting de Promoció

Imatge d'arxiu

El president del Club Atletisme Calella, Joaquim Noguera, acaba d’ informar de la cancel·lació del primer Míting de Promoció d’Atletisme per falta de participants. La prova s’ajorna fins el 15 d’octubre.
Els atletes que participin al primer Míting de Promoció d’Atletisme podran millorar la seva marca per participar properament al Campionat d’Espanya d’Atletisme. Així ho ha explicat Joaquim Noguera, president del Club Atletisme Calella, club amfitrió d’aquestes proves que es faran a la zona esportiva de la Muntanyeta.

Noguera ha destacat que fins ara a Catalunya a nivell Sènior hi ha diferents mítings però de Promoció res, només alguns controls que fa la Federació Catalana d’Atletisme. Escoltem Joaquim Noguera.

Joaquim Noguera ha explicat que s’han programat una desena de curses i diferents proves com llançaments i salts de les categories des de Prebenjamí fins a Cadet.

Joaquim Noguera ha recordat que 5 atletes del Club Atletisme Calella han participat recentment als Campionats de Catalunya Cadet.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *