La Policia Local alerta de la presència de dues lladres de botigues

Comerços i negocis locals que formen part de la xarxa d’avisos a través de telèfon mòbil han rebut aquest matí un missatge en què es dóna la descripció de dues persones que “roben en els establiments”. Segons la informació facilitada per la Policia Local, es tracta de dues noies de nacionalitat romanesa que vesteixen amb una samarreta negra i l’altra amb una samarreta negra de la marca Guess.

Alerta policial a Calella per la presència a la ciutat de dues lladres, de nacionalitat romanesa, que entren a les botigues portant bosses a la mà. L’avís s’ha donat aquest matí als propietaris d’establiments comercials i de negoci que s’han donat d’alta a la xarxa que gestiona la Policia Local i que es va posar en funcionament el setembre del 2014.

Aquesta és la única informació que s’ha volgut facilitar fins al moment.

Anteriorment a aquest avís, a principis d’any es va enviar un missatge en què s’advertia d’estafes a càrrec de falsos inspectors d’Endesa o gent que es feia passar per agents judicials per accedir als domicilis.

El sistema d’alertes a través del mòbil està disponible únicament per a entitats bancàries, comerciants, hotelers i empreses d’oci nocturn, que poden rebre alertes concretes dins el seu sector.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.