El Club Bàsquet Calella organitza un campus de tecnificació per aquest estiu

Cartell casal bàsquet

Tindrà lloc durant les tardes del 2 al 27 de juliol al Pavelló Municipal d’Esports “Parc Dalmau”. Les inscripcions encara no estan obertes. Seran per internet, a través del web del club, fins el 31 de juny o fins a esgotar les places.

En una entrevista al programa La Banqueta, de Ràdio Calella TV, el coordinador del campus i director tècnic del club, Paco Garcia, va explicar que enguany no es realitzarà un casal d’estiu com altres anys, sinó que seran com unes classes particulars en les que els jugadors podran millorar els aspectes que més ho necessitin.

El campus que proposa el club és un campus de perfeccionament i tecnificació, per tant, és una visió que s’allunya molt del que seria un casal. No és un casal d’estiu, són unes sessions molt intenses de dues hores on els jugadors que vinguin treballaran de forma individualitzada aquells aspectes que considerarem que tenen més mancances i que han de millorar. Per tant, són com unes classes particulars.

Segons la seva edat, els nois i noies que s’hi apuntin realitzaran el campus en una de les dues franges horàries previstes. Els entrenadors seran gent del club amb titulació i experiència però també gent de fora.

Aquest campus el fem en dues franges diferenciades d’horari. La primera franja és de les 16:30 h a les 18:30 h que aquí tindríem els petits, els nascuts des del 2005 fins al 2010, el que és premini, mini i preinfantil, i llavors tindríem la franja dels més grans que vindrien els infantils, els cadets i els juniors. Els agruparem en funció de l’edat, també del nivell que tenen i del fonament que s’ha de treballar. Aleshores estem parlant amb entrenadors del club que estan titulats, entrenadors que tenen molta experiència i inclús algú de fora que ens ve a fer la tecnificació aquesta.

Les inscripcions encara no estan obertes. Seran per internet, a través del web del club, fins el 31 de juny o fins a esgotar les places.

Tothom ho podrà fer online d’aquí un parell de dies, a la web del club ja hi haurà la notícia. Punxant la notícia, anirà directament la persona interessada al full d’inscripció i allà es podrà inscriure.

El campus es pot pagar de forma setmanal: una setmana té un preu de 50 euros, dues setmanes són 90 euros, tres setmanes surt a 120 euros i tot el mes, 160 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat