Aquesta tarda es coneixerà el resultat de les votacions del Pressupost Participatiu 2019

Imatge d'arxiu

El recompte de vots del procés participatiu es farà aquesta tarda a la sala de plens de l’Ajuntament de Calella, en un acte obert al públic que començarà a les 19.30h. Es coneixerà la proposta finalista que més suports ha rebut i que, per tant, s’executarà amb els 125.000 euros de la dotació pressupostària. Les votacions es van acabar divendres passat després de tres setmanes en què les urnes han estat dipositades a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i a l’Ajuntament de Calella, i n’hi ha hagut una tercera de mòbil que s’ha instal·lat en diversos punts de la ciutat.

En la convocatòria d’aquest 2019, només hi ha hagut un projecte que assoleix els 125.000 euros de la partida destinada al Pressupost Participatiu. És la dels tobogans gegants al Parc Dalmau. En cas de ser la guanyadora de les votacions, serà l’única que passarà a executar-se.

En el cas que la guanyadora sigui alguna de les altres quatre finalistes, la partida permetrà executar-ne dos, com a mínim, a l’espera que es concreti la inversió. Van dels 66.000 euros del projecte per  recuperar l’estany del Parc Dalmau fins als 33.000 euros de la instal·lació d’un parc inclusiu. Entremig, en termes d’inversió, el jardí vertical del mur de la via del tren -pressupostat en 50.000 euros- i la compra de tres mòduls per a la zona de bitlles catalanes de La Muntanyeta -amb un cost aproximat de 45.000 euros-.

El resultat de les votacions i el nivell de participació a la convocatòria del 2019 es donarà a conèixer en l’acte públic, amb accés obert, que es farà a la sala de plens de l’Ajuntament de Calella (19.30h).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *