El Club de Bàsquet Calella vol fer un canvi de junta amb normalitat

David Fors i Miquel Mas. Foto: CBC

La nova directiva mantindrà 3 persones de l’etapa anterior i en relleva la resta. Paco Garcia continuarà com a coordinador esportiu i tindrà com a cap Joan Ferrer que es reincorpora a la junta, Enric Monné continuarà a l’àrea de material, coordinada amb la reincorporació al club de Sílvia Mas i Aleix Duran dins l’àrea de comunicació junt amb Carles Pascual

El canvi de junta es produeix just en la fase de preparació de la organització de la Ciutat del Bàsquet Català 2018 que va designar el Patronat de la Fundació del Bàsquet Català just ara fa un any i a les portes de la celebració de 90è aniversari de l’entitat. L’àrea social del club es farà càrrec d’aquests dos esdeveniments, encapçalada per Francesc Pascual i coordinada per Francesc Membrives i Albert Perarnau.

El club ha fet públic el nou organigrama de la junta directiva:

organigrama_cbcalella

Com ja avançava RCTV, Ivet Llobet és la vicepresidenta, Carles Pascual, secretari i Xavier Arnijas, tresorer; els vocals són Jordi Pont, Francesc Pascual. Toni Camacho i Joan Ferrer. Integren la junta directiva fins a un total de 18 persones.

Demà dijous a dos quarts de vuit del vespre està prevista la roda de premsa on junta actual i nova junta escenificaran el traspàs.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *