El Club Tennis Calella fa una crida per trobar voluntaris que els ajudin a recollir la runa

S’obren pas les clarianes i van permetent veure els desperfectes del temporal Gloria al seu pas per Calella. Una de les instal·lacions més malmeses i que assegura que trigaran dies reposar-se del temporal ha estat el Club de Tennis Calella que ha quedat negat d’aigua després de les fortes pluges que ha descarregat amb intensitat el Goria. En declaracions a Ràdio Calella Televisió, la secretària del club, Laia Sánchez, ha informat que estan sense llum des de dilluns, que tenen el gimnàs i les pistes negades d’aigua, i que el temporal els ha deixat molts arbres caiguts i runes per tot el club.

El Gloria ha deixat un club de Tennis Calella molt malmès i que a hores d’ara encara no saben quan podran reprendre la seva activitat en les seves instal·lacions. Unes instal·lacions que han quedat negades d’aigua, amb runa per tot arreu i amb parts de la façana mig despresa. Ho ha explicat la secretària del club Laia Sánchez.

Tenim les pistes inundades, estem sense llum des de dilluns, la companyia elèctrica no ens està donant cap solució. Ens ha entrat aigua al gimnàs, la caldera ha explotat, suposem que per alguna fuita, hem tingut despreniments de la part que toca més a la muntanya… i el vent ens ha llençat diverses reixes d’accés que estan gairebé tocant a terra. Una situació que ens deixa un club molt malmès sense saber quan el podrem tornar a tenir en actiu.

Totes les activitats, incloses les extraescolars, s’han suspès i de moment encara no saben quan podran reobrir les instal·lacions.
És per això que han organitzat una jornada de voluntariat per a diumenge per poder fer front a la neteja que a hores d’ara necessiten, i que malauradament el club no afrontar econòmicament.

Estem mirant d’organitzar una jornada de voluntariat per diumenge, per tal que amb l’ajut dels voluntaris ens ajudin a netejar la muntanya, els arbres caiguts, la runa… I mirar de fer una neteja entre tots del club.

També fan una altra crida a entitats o persones que puguin cedir-los material per a fer la recollida.

Ens agradaria si per part de l’Ajuntament o alguna empresa ens poguessin deixar contenidors per poder posar la runa o tot el que recollim. Esperem que amb material de la brigada o així contenidors per poder fer la recollida. Si algú ens pot cedir material que es posi en contacte amb nosaltres abans perquè així tenim una previsió del material del qual disposarem.

La convocatòria oficial es farà en les pròximes hores a través de les xarxes socials del Club. Aquells interessats en obtenir més informació o cedir algun tipus de material poden trucar al telèfon del club 93 766 14 90, visitar el seu web clubtenniscalella o enviar un correu electrònic a info@clubtenniscalella.com.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *