El CN Calella celebra el seu 30è aniversari amb una diada social

Foto: Club Natació Calella
Foto: Club Natació Calella

Aquest diumenge a partir a les 9.00 h s’iniciaran els esdeveniments de celebració del trentè aniversari del Club Natació Calella. La primera part de la festa serà a la Piscina Municipal i, al migdia, els actes es desplaçaran a la Fàbrica Llobet per a fer el lliurament dels premis de la temporada passada i continuar amb la jornada lúdica.

El president del CN Calella, Raül Claramunt, ha explicat en una entrevista a Ràdio Calella TV les activitats que es realitzaran.

“Comencem a les 9 h del matí amb la foto oficial de la temporada 2018, que és la foto que fem a tots els equips per categories i després la foto conjunta de tots els nedadors i entrenadors junts  en una sola foto que és la foto històrica que queda de la temporada. Posteriorment hi ha un esmorzar pels nedadors i després fem una exhibició de sincro i una exhibició de natació. Seguidament hi ha el relleu familiar, fem una distància de 50 m que es fa entre tres membres d’una mateixa família”

A la tarda es realitzarà el lliurament de premis dels premis de la temporada 2016-2017. Claramunt ha destacat el Premi Motor, dedicat als nedadors que han despuntat per qualitats com la constància, l’esforç o la companyonia.

“Després hi ha el que és l’entrega de premis i guardons de la temporada passada, per categories, s’entreguen tots els premis. També entreguem el Premi Motor, que és el premi que es dóna no al millor nedador, no al que dóna uns resultats esportius o competitius més bons, sinó a nedadors que es caracteritzen per la seva manera de ser: perquè són bons companys, perquè són constants, perquè són nanos que s’ho treballen molt i malgrat això no aconsegueixen arribar potser a certes marques o a certs resultats però en canvi si que es mereixen un reconeixement. Aquest és un premi que donem cada any, també per categories i és secret, fins a l’últim moment no se sap qui el guanya”

El president del CN Calella ha afirmat que veu un futur “molt prometedor” per l’entitat i assegura que continuaran treballant per consolidar la base de nedadors i esportistes del club.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al president del CN Calella, Raül Claramunt.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat