El Consell Comarcal recolza l’activitat cultural del Maresme

El Consell Comarcal del Maresme ha atorgat una subvenció a l’entitat calellenca Rosebud d’Amants del Cinema. Un ajut de 5.000 euros dins del programa pel foment de l’activitat cultural al Maresme que està dotat amb gairebé 57.000 euros, repartits entre catorze entitats del territori.

L’associació organitzadora del Beach Festival o del Calella Film Festival ha entrat en la segona convocatòria de subvencions que atorga el Consell Comarcal del Maresme pel foment de l’activitat cultural. Se li ha concedit un ajut de 5.000 euros, segons consta en la resolució que s’ha fet pública avui.

L’associació Rosebud d’Amants del Cinema està immersa en la celebració de la vuitena edició del Calella Film Festival, que enguany ret homenatge i commemora els 85 anys de l’estrena del clàssic del cinema musical i de fantasia El màgic d’Oz. Es va inaugurar dissabte amb la projecció de la premiada pel·lícula Creatura de la directora catalana Elena Martín. Fins dissabte, el certamen reunirà a Calella realitzadors, actors i guionistes, i projectarà tots els films seleccionats per a les competicions oficials Low Budget i Creative Rosebud.

L’organització ha confirmat l’assistència del cineasta Albert Serra a la cerimònia de clausura d’aquest dissabte 4 de novembre, a la Sala Mozart, on presentarà Pacifiction. Un thriller rodat a la Polinèsia francesa i que medita sobre la dinàmica del poder. El protagonitza l’actor Benoït Magimel i compta amb Sergi López al repartiment d’un film que va ser intensament aplaudit a l’última edició del Festival de Cannes. Es projectarà fora de concurs a les 22h.

Podeu consultar el programa del festival clicant aquí

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *