El Consell Comarcal vol unificar alguns productes turístics com les Rutes del Maresme

Els responsables del Consorci de Promoció Turística del Consell Comarcal presentaran aquest vespre als alcaldes de la comarca una proposta per unificar determinats productes turístics comarcals.

 

Segons ha explicat el president del Consorci de Promoció Turística, Joaquim Arnó, durant una entrevista a l’Info Migdia, des de fa uns mesos s’ha preparat un recull amb diferents propostes turístiques aplegades amb el títol «Rutes del Maresme». Es tracta de rutes de senderisme, de modernisme, indians o les anomenades rutes de la Guerra Civil o el camí de Sant Jaume, entre altres. Totes es troben disperses i no hi ha una promoció conjunta. Així ho explica: “El que hem fet és buscar els atractius, alguns ja existeixen però es troben dispersos pel fet que cada municipi treballa separadament els seus. Volem donar una resposta global”.

Un cop aprovat pel Consell d’Alcaldes d’aquest vespre, la proposta es presentarà als fons europeus, els Feder de turisme de la convocatòria 2017-2020.

En un primer moment, els ajuntaments hauran d’avançar els diners dels projectes i després ho recuperaran amb les ajudes europees i d’altres provinents d’altres administracions com la Diputació o de la taxa turística.

Aquí pots escolar íntegra l’entrevista amb Joaquim Arnó.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *