El consistori proposa ampliar l’oferta del Mercat Municipal per cobrir les parades buides

Parada buida al Mercat, arxiu
Parada buida al Mercat, arxiu

L’Ajuntament de Calella permetrà la venda de productes no alimentaris dins el Mercat Municipal. És la novetat que s’incorpora en la darrera convocatòria per adjudicar la concessió de les parades vacants, tot i que la prioritat serà per aquells que proposin muntar-hi carnisseries, polleries, verduleries i fruiteries, o peixateries. Així ho ha recalcat la primera tinent d’Alcaldia, Núria Parella, en una entrevista al programa Bon dia.

L’Ajuntament de Calella ha obert un nou procés per adjudicar cinc parades del Mercat Municipal, les que actualment estan buides i fan que l’equipament estigui a mig rendiment. D’acord amb el plec de clàusules aprovat a finals del 2015, el consistori prioritzarà les propostes de venda de productes alimentaris, però s’obre la possibilitat de posar-hi parades d’activitats comercials considerades complementàries.

“No pensem que les parades d’alimentació tinguin poca demanda, de fet creiem que les sol·licituds seran del sector alimentari. Però hem rebut alguna proposta per vendre altres productes i, per això, hem decidit no ser tan rígids”, ha argumentat la primera tinent d’Alcaldia, Núria Parella, en una entrevista al programa Bon dia, qui ha detallat alguns dels articles que s’han contemplat en la nova convocatòria: “Hem inclòs perfumeria, drogueria, flors i plantes, parament de la llar o reparació de calçat”.

I també com a novetat, es podran presentar propostes per a l’ocupació de dues parades. En aquest cas, indica Parella, caldrà que el projecte d’explotació sigui interessant i ho justifiqui. “Si es compleixen els criteris establerts, també s’acceptaria”, ha afirmat Parella.

L’adjudicació serà per un període de 15 anys i el preu varia en funció de les dimensions de la parada. El cànon oscil·la entre els 190 i els 207 euros mensuals. Entre les despeses a càrrec del paradista hi ha el consum de llum i aigua, i també l’adequació del propi espai.

Les sol·licituds es podran presentar fins el 12 de febrer. Els interessats poden contactar amb la Regidoria de Comerç, on se’ls informarà de les condicions de l’adjudicació, que també es poden consultar al web municipal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *