El Far lidera el rànquing de visites als espais museístics de Calella durant el 2019

Imatge d'arxiu

Els espais museístics de Calella van tenir més de 26.000 visites durant el 2019. És la suma de les entrades registrades a l’Ajuntament Vell, el Far, el Museu-Arxiu Municipal Josep Maria Codina i Bagué, el Mutur i el refugi antiaeri del Parc Dalmau; els sis equipaments gestionats per l’Àrea de Patrimoni de l’Ajuntament de Calella que ha donat a conèixer les dades, també de forma deglossada. De tots ells, el centre d’interpretació creat a l’entorn de la torre lluminosa va ser el més visitat (5.732), amb un pic màxim d’afluència a l’agost. El Far només està obert al públic entre els mesos d’abril i desembre.

Li segueixen l’Ajuntament Vell (5.685), el Mutur (5.665), el Museu-Arxiu (5.409) i el refugi antiaeri del Parc Dalmau (3.750), en aquest ordre.

Segons les dades facilitades per l’Ajuntament de Calella, el Museu del Turisme de la Fàbrica Llobet-Guri va comptabilitzar 1.866 visites durant el maig, la xifra més alta en termes mensuals de tot el registre.

Durant aquest 2019, els diferents espais museístics han acollit exposicions com Dones: ficcions i realitats, 55 urnes per la llibertat, Quim Botey. Passió per la fotografia, o Patrimoni Oblit, Memòria Literària, entre d’altres.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *