El festival Impuls tanca aquest cap de setmana amb 8 concerts de km 0

impuls

El festival Impuls tancarà aquest cap de setmana amb 8 concerts de pop, jazz, rock i folk repartits pels diferents escenaris del Passeig Manuel Puigvert, la Plaça de l’Església i Plaça Catalunya. Es tancarà així un festival de concerts i espectacles gratuïts com a programació alternativa a la Festa Major petita. Els 8 concerts són gratuïts però amb seients preassignats, seguint les mesures de seguretat anti covid-19. S’han de reservar al web entrapolis.com i als accessos dels espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic pel públic.

Aquest cap de setmana passaran per l’escenari artistes ben reconeguts a nivell local. El primer dels concerts l’oferirà el músic Juan Carlos Narzequián amb un mestissatge de pop, jazz i rock melòdic.

Serà al Pati del Museu un espai súper adient. Tocaré amb en Pep un company de professió amb els que ens agrada molt el mestissatge de la música. Tocarem des de temes de pop, rock, música ètnica… Tenim una mentalitat molt oberta i el ventall del qual oferirem serà més ampli.

Serà amb un doble concert al Pati del Museu Arxiu. El primer passi serà a dos quarts de set de la tarda i el segon a dos quarts i mig de vuit.

El seguirà el saxofonista calellenc i membre de l’orquestra Selvatana, Jordi Feliu, qui durant els dies de confinament va sortir al balcó cada dia per fer més amenes les hores a casa dels veïns.

És un recull de tots els temes que he anat preparant durant el confinament. Cada dia preparava un tema nou i és el que oferiré. És un recopilatori de cançons dels 70 i 80.

Oferirà també un doble concert després d’exhaurir entrades del primer passi. Serà a la Plaça de l’Església a dos quarts de vuit i a tres quarts de 9.

La música en viu continuarà diumenge amb concerts de Rocio Pinto, Núria Grima i The Sideburns Trio. Un menú complet pel primer cap de setmana de represa en què Catalunya ja pot moure’s lliurement per tot el territori.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat