El francès Antony Costes i la neerlandesa Yvonne Van Vlerken guanyen la Ironman Barcelona – Calella d’avui

El guanyador d’aquesta prova ha sigut el francès Antony Costes amb un temps total de 7 hores 49 minuts i 19 segons. La primera dona ha sigut la neerlandesa Yvonne Van Vlerken que ha et un temps de 8 hores 46 minuts i 18 segons.

El tret de sortida d’aquesta prova ha tingut lloc a un quart de nou del matí al Camp de Futbol de Mar.

2.900 són els atletes que han participat en aquesta prova.

La prova consta de tres etapes: La primera secció de natació consta d’un recorregut de 4,2 quilòmetres a mar obert, amb sortida i arribada a la zona del Camp de Futbol de Mar, on es farà la transició a la bicicleta. Es repeteix el circuit de la passada edició, de 180 quilòmetres de distància, fent dues voltes entre Calella i Premià de Mar, pujant a Argentona, on s’hi registra el punt més alt del recorregut. La marató, la tercera disciplina del triatló, arrencarà de la zona de transició i portarà als esportistes fins a Santa Susanna, havent de completar dues voltes i mitja al recorregut, amb entrada final a la platja de Garbí.

Allà ha sigut on estava situada la zona d’Expo, la carpa per recollir els dorsals i d’atenció al participant i la línia d’arribada amb les graderies per al públic.

El guanyador d’aquesta prova ha sigut el francès Antony Costes amb un temps total de 7 hores 49 minuts i 19 segons. En segon lloc en Mike Phillips de Nova Zelanda amb un temps de 7 hores 52 minuts i 50 segons. I per últim el tercer lloc ha sigut per l’ucranià Viktor Zyemstev amb un temps de 7 hores 58 minuts i 53 segons.  El primer català en creuar la línia de meta ha estat en Miquel Blanchart, quedant en un quart lloc.

La primera dona ha sigut la neerlandesa Yvonne Van Vlerken que ha et un temps de 8 hores 46 minuts i 18 segons, la segona dona ha estat l’austríaca Lisa Huetthaler amb un temps total de 8 hores 51 minuts i 21 segons i la tercera dona ha estat l’alemana Daniela Sammler amb 8 hores 55 minuts i 11 segons. La primera dona catalana ha estat Mercè Tusell amb un temps de 9 hores 29 minuts i 57 segons.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *