El Govern proposa desestimar les al·legacions contra el pressupost del 2021

L’alcaldessa de Calella ha convocat per dilluns un Ple Municipal extraordinari per resoldre les al·legacions que s’han presentat contra el pressupost del 2021, que es va aprovar inicialment el passat 25 de febrer amb els vots a favor dels partits del Govern i del regidor de Ciutadans. L’executiu proposa desestimar-les i que els comptes s’aprovin definitivament, permetent que comencin a desplegar-se quan s’arriba al segon trimestre de l’any. A més del recurs que va presentar-hi l’Associació de Veïns de Calella Centre, Ràdio Calella TV ha pogut saber que també un ciutadà particular va al·legar el pressupost amb un objectiu similar.

Dilluns podria quedar aprovat definitivament el pressupost municipal del 2021 si s’acorda desestimar les dues al·legacions que s’hi ha presentat en contra, tal com es proposa en l’ordre del dia de la sessió extraordinària convocada. S’esgrimeix que els motius exposats en les al·legacions no compleixen cap dels supòsits legalment establerts, que podrien ser des de defectes de forma i temps, o falta de crèdit per desenvolupar-los. La resolució en la línia de no atendre les peticions de reforma pressupostària està acompanyada d’un informe d’Intervenció de l’Ajuntament de Calella.

Una de les al·legacions presentades contra els comptes la signa l’Associació de Veïns Calella Centre. Tal com va explicar la seva presidenta en declaracions a Ràdio Calella TV, demanen que la inversió per al nou sistema de climatització de l’edifici de l’Ajuntament es destini a obrir un menjador social i habilitar dutxes comunitàries en algun equipament municipal. La partida pressupostària en qüestió és de 225.000 euros.

La segona, presentada per un particular, demana reconvertir la partida de 100.000 euros per a la instal·lació del nou aire acondicionat de la Sala Mozart i que s’utilitzi per adequar algun espai municipal per a usos sanitaris.

Ràdio Calella TV retransmetrà en directe la sessió extraordinària del Ple Municipal, que se celebrarà de forma telemàtica, a partir de les 18.30h pels canals habituals de ràdio, Youtube i xarxes socials.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *