El Gremi d’Hostaleria voldria la Festa al Cel a tot l’Alt Maresme

Jordi Noguera, president del Gremi d'Hosteleria del Maresme
Jordi Noguera, president del Gremi d'Hosteleria del Maresme

El nou president del Gremi d’Hoteleria del Maresme, Jordi Noguera, aposta perquè es faci a Calella, Pineda, Santa Susanna i Malgrat, i el Gremi estaria disposat a col·laborar-hi.

21577111985_50f318d9a1_cNoguera ha explicat que tot just ahir se li va comentar la possibilitat de traslladar la Festa al Cel a l’Alt Maresme, però cronològicament ho troba «desfasat», ja que només hi ha dos mesos per organitzar-ho tot. Apunta que tots els establiments hotelers estan ara mateix centrats en la campanya d’estiu i “seria forçat intentar fer-hi un encaix». Però de cara a l’any que ve no hi tanca la porta. Noguera: “S’hauria d’estudiar, valorar, i veure quins recursos, quines mesures, quin benefici, quin retorn té per a la nostra zona i veure si realment no se solapa amb altres esdeveniments que a hores d’ara ja estan programats. També s’hauria de sospesar una miqueta a nivell d’empresariat i de tots els agents turístics de la comarca. I si per portar realment aquesta Festa al Cel a l’Alt Maresme a nosaltres ens representa uns dispendis molt importants. Això s’hauria de sospesar“.

Captura de 2016-07-15 18:58:48Noguera afirma que «la decisió no es pot prendre d’un dia per l’altre quan en realitat ens l’estem jugant». De cara a l’any que ve, doncs, està disposat a estudiar-ho, però no només a un sol poble, sinó als quatre municipis costaners entre Calella i Malgrat. “S’ha plantejat a Calella, a Pineda, i jo penso que, per l’envergadura de platja que tenim entre Malgrat, Santa Susanna, Calella i Pineda, qui sap si es podria arribar a plantejar, arribat al cas, entre els quatre municipis. Però seria una qüestió supramunicipal que s’hauria d’estudiar amb temps, valorar, i veure la repercussió que tot això ens pot portar, i el retorn que, a la vegada, pt tenir per la nostra comarca“.

El Gremi d’Hostaleria no ha estat convidat, de moment, a cap reunió amb alcaldes i organitzadors per parlar de la Festa al Cel. Creu que la resposta política ha de ser prèvia i, segons en quin sentit sigui, ja es buscarà la implicació dels hotelers.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat